Job & RFP opportunities

Job Opportunities

RAIN Culinary Technician (Contract): UpNorth Foods, a business stemming from the Rural Agri-Innovation Network (RAIN) seeks to build relationships with northern producers to source ingredients and develop regenerative food products in northern Ontario. UpNorth Foods’ mission is to produce high-quality food products from northern food producers that grow through regenerative agriculture practices. UpNorth Foods and RAIN, is seeking a dynamic individual who will form part of our core Product Development team to develop food products. We are looking for an experienced, motivated, and mission-aligned Culinary Technician with a background in research and culinary arts.

Request for Proposals

The Sustainable New Agri-Food Products and Productivity (SNAPP) Program – COVID 19 Response Fund is for northern Ontario food producers, processors, and agri-food businesses to provide funding for projects that address challenges or respond to opportunities created by COVID 19. As part of the COVID 19 Response Fund, SNAPP is seeking proposals from regional producer associations, economic development organizations, agri-food organizations, and First Nation communities to provide training for northern Ontario producers and processors as a response to COVID-19.

As part of the COVID 19 Response Fund, SNAPP is seeking proposals from regional producer associations, economic development organizations, agri-food organizations, and First Nation communities to provide training for northern Ontario producers and processors as a response to COVID-19.

The Sustainable New Agri-Food Products & Productivity (SNAPP) Program is led by the Rural Agri-Innovation Network (RAIN), in partnership with the Northern Ontario Farm Innovation Alliance (NOFIA) and the Northwestern Ontario Innovation Centre, funded by FedNor. SNAPP was created to respond to opportunities and mitigate challenges of expanding agri-food in northern Ontario. 

Proposals are due no later than Sept 25, 2020 – 5:00 pm EST

For more information, download the PDF below.

__

Le Programme de productivité et des produits agroalimentaires du Nord durables – Fonds de réaction à la COVID-19 à l’intention des producteurs agricoles, des entreprises de transformation d’aliments et des entreprises agroalimentaires du Nord ontarien pour assurer le financement de projets qui abordent les défis ou qui réagissent aux possibilités créées par la COVID-19.  Dans le cadre du Fonds de réaction à la COVID-19, le SNAPP est à la recherche de propositions de la part d’associations régionales de producteurs agricoles, d’organisations de développement économique, d’organisations agroalimentaires et de communautés des Premières nations visant à donner une formation pour les producteurs agricoles et les entreprises de transformation d’aliments du nord de l’Ontario en réaction à la COVID-19. 

Veuillez consulter la demande de propositions ci-jointe pour plus d’informations.  Veuillez partager cette information avec vos réseaux.

Dans le cadre du Fonds de réaction à la COVID-19, le SNAPP est à la recherche de propositions de la part d’associations régionales de producteurs agricoles, d’organisations de développement économique, d’organisations agroalimentaires et de communautés des Premières nations visant à donner une formation pour les producteurs agricoles et les entreprises de transformation d’aliments du nord de l’Ontario en réaction à la COVID-19.

Le Programme de productivité et des produits agroalimentaires du Nord durables (SNAPP) est dirigé par le Réseau d’innovation agroalimentaire en région rurale (RIARR), en partenariat avec la Northern Ontario Farm Innovation Alliance (NOFIA) et le centre d’innovation du nord-ouest de l’Ontario (NOIC), et subventionné par FedNor. Le SNAPP a été créé pour réagir aux possibilités et pour atténuer les défis de l’expansion du secteur agroalimentaire dans le nord de l’Ontario.